COF  Netwerkbijeenkomst & ALV 

12 maart 2024

Adres: Delta Hotel Vlaardingen, Maasboulevard 15, 3133 AK, Vlaardingen ⟶  Route

Welkom

Welkom op de website van de Club Oils & Fats (Nederland). Via het internetadres www.cluboilsfats.nl breiden wij onze activiteiten via Internet uit naar een forum voor onze vereniging. Via deze webpagina wordt u geïnformeerd over de doelstellingen van de club, kunt u lidmaatschap aanvragen en eventueel de activiteiten voor het lopende jaar inzien.

In de toekomst zal cluboilsfats.nl met internetactiviteiten uitgebreid worden om een verzamelpunt van informatie en een 'digitale' ontmoetingsplaats te zijn voor aan oliën en vetten gerelateerde zaken.             

Wilt u lid worden van de Club Oils & Fats (Nederland)? 

Stuur dan uw aanmelding naar:

Club Oils & Fats (Nederland)

Heuvel 23

5101 TD Dongen

Nederland

of per E-mail: secretariaat@oilsfats.nl

De contributie bedraagt € 125,-- per jaar. 

Klik hier om de statuten en huishoudelijk reglement te bekijken (tevens in printbare versie).

Activiteiten

Er zijn jaarlijks circa vier bijeenkomsten: de nieuwjaarsreceptie, twee sociaaleducatieve bijeenkomsten (1e met algemene ledenvergadering) en een zeildag of een ander sociaal evenement.

Kennis en Ervaring

De Club Oils & Fats (Nederland) werd in 1992 opgericht om een platform te bieden aan diegenen, werkzaam in de oliën- en vetten wereld. Omdat het hierbij voornamelijk om consumptieproducten gaat is de kennis van grondstoffen, productie methoden en logistiek van bijzonder belang. Een modern aspect is de toenemende aandacht voor bio-energie.

De club tracht hierbij zijn leden behulpzaam te zijn door het organiseren van lezingen op hun vakgebied en andere activiteiten.

Ook aan de sociale aspecten wordt aandacht besteed door het beleggen van clubbijeenkomsten, een onderlinge zeilwedstrijd , een eindejaarsreceptie enz.

150 Leden

De club telt momenteel circa 150 leden, uit Nederland, België en Duitsland .  De leden vertegenwoordigen bedrijven uit handel en industrie, tankopslagbedrijven, laboratoria, rederijen, controlebedrijven, verzekeringsmaatschappijen en advocatenkantoren, die allen rechtstreeks, dan wel zijdelings betrokken zijn bij de handel in en behandeling van plantaardige en dierlijke oliën en vetten.

Edible Oils & Fats Sector

COF voor degenen die werkzaam zijn in de wereld van eetbare oliën en vetten

COF organiseert netwerkevents met sprekers

COF zomernetwerkevenementen